Уявляємо собі кришталеву люстру. Ідеально чисті, зворушливо ніжні, немов дівочі сльози, прозорі краплі спадають на нас з гладкого, білосніжного стельового зводу.

  Ще в кімнаті обов’язково повинні бути різьблені ніжки розкішних, оббитих жаккардом крісел і диванів. І дама з високою зачіскою, що кидає на нас гордовиті погляди. І високі канделябри. І … Звичайно, можна залишити і так – якщо ви консерватор до найпотаємніших струн душі і все нове викликає у вас лише роздратування і колючі мурашки. А можна зробити все з точністю навпаки, залишивши в цій пуританській картинці тільки кришталь.
Палаци французького короля Людовика XV, австрійської імператриці Марії Терези і російської імператриці Єлизавети з числа тих, яким оригінальні кришталеві люстри, торшери та настінні світильники (бра) придали відбиток величі і блиск досконалості.
Такі класичні, але вже звичайно вдосконалені, моделі світильників і зараз випускає компанія  Glass Lps – єдиний виробник кришталевих люстр в Словачинні. Для виготовлення люстр використовується чеський кришталь Bohemia Crystal. В Медзилаборцах вже на протязі більш ніж 40 років не припиняється процес виготовлення кришталевих  люстр, бра і торшерів. Працівники фабрики опираються на багаторічний досвід і переймають кращі традиції сьогодення для вдосконалення своїх виробів. Проте незмінними залишаються вишуканий дизайн, висока якість і оригінальність кришталевих люстр.
slider4
Якість асортименту підтверджено сертифікатами, серед яких і Європейський сертифікат. Кришталеві люстри виготовляються у більш ніж 1000 модифікаціях і 90% продукції експортується в країни Європи, Австралію, Україну і Росію.
   “Світ меблів Софія” є одним з ексклюзивних постачальників кришталевих люстр Glass Lps – саме в нашому салоні можна знайти численні зразки, а також замовити будь-яку люстру з асортименту виробника.
Саме зараз діє акційна пропозиція – 30% на весь асортимент люстр, бра, торшерів у нашому салоні!